John Deere 7930 Bosbouwtractor (03053)
Bruder Profi-serie

De John Deere 7930 van Bruder is grote bosbouwtractor met een functionele vormgeving. De tractor heeft een in hoogte verstelbare kraan en een grijper waarmee makkelijk boomstammen verplaatst kunnen worden.

  • Bosbouwtractor
  • John Deere 7930
  • In hoogte verstelbare kraan met grijper
  • Bruder Profi-serie 1:16

Let op: uitlopend artikel. Op=op.

De John Deere 7930 van Bruder (03053) is grote bosbouwtractor met een functionele vormgeving. De tractor heeft een in hoogte verstelbare kraan en een grijper waarmee makkelijk boomstammen verplaatst kunnen worden.

Veelzijdige bosbouwtractor

Deze grote tractor is uitermate geschikt voor het verplaatsen van boomstammen in de bosbouw. Speel de leukste bosbouw situaties na door nieuwe bomen te plaatsen en aangeplant hout te verwerken. De deuren van de cabine en een motorkap kunnen openen en in de cabine passen de bworld figuren. De verende off-road vooras, kan tijdens het spelen, makkelijk bestuurd worden met het stuurverlengingsstuk via het dak. Het is mogelijk om een voorlader, dubbele banden en/of aanhangers te koppelen. 

Jarenlang speelplezier

Deze John Deere tractor is onderdeel van 3000-serie tractoren met een groot formaat. De tractor is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is uitgevoerd op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

In de cabine passen de  bworld figuren. Het is mogelijk om dubbele banden of een schuifblad te plaatsen uit accessoires groepen  E,  K  en  M. Gebruik de Bruder boomstammen voor nog meer variatie.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 03053 `John Deere 7930 Forestry tractor` bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
43,5 cm (lengte) x 17,5 cm (breedte) x 28,5 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Forestry
Tractoren serie
3000 serie / Premium-Pro
Speelthema
Bosbouw
Kleur
Geel, Groen
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
John Deere
Bruder

John Deere 7930 Bosbouwtractor (03053)

Bruder Profi-serie

€ 50,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard