MB DHL pakketservice bus (02534)
Bruder Profi-serie

Mercedes-Benz Sprinter busje van pakketservice DHL met deuren aan de zijkant en achterkant voor het laden en lossen. Inclusief elektrische palletwagen en 2 pallets.

  • Mercedes-Benz Sprinter
  • Pakketservice bus
  • Met palletwagen en 2 pallets
  • Bruder Profi-serie
  • Schaal 1:16

Mercedes-Benz Sprinter busje (02534) van pakketservice DHL met deuren aan de zijkant en achterkant voor het laden en lossen. Inclusief elektrische palletwagen en 2 pallets.

Laden en lossen door het hele land

DHL vervoert dagelijks duizenden pakjes door het hele land in hun opvallende gele busjes. Voor het laden en lossen worden veelal pallets en palletwagens gebruikt. Met deze set laad je makkelijk de Mercedes-Benz bus met goederen. Rij daarna door naar de ontvanger om de pakketten af te leveren. Samen met de andere artikelen uit de Bruder categorie verkeer en dienstverlening kunnen eindeloos levensechte situaties worden nagespeeld.

Veelzijdige speelfuncties

Deze Mercedes-Benz bus is uitgerust met verschillende speelfuncties. Zo kan de zijdeur openen en heeft deze een uitklapbare trap. De beide deuren aan de achterzijde kunnen openen tot een hoek van 270 graden. Met de elektrische palletwagen en de pallets wordt de bus snel geladen. De deuren van de cabine kunnen openen en in de cabine passen de bworld figuren. Combineer met de sneeuwschuivers of veegmachine van Bruder uit groep E en M.

Leuk en sterk speelgoed

De bezorgservice bus is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft stevige profielbanden. Het voertuig is uitgevoerd in de kleur geel en heeft het woord “DHL” op de zijkant staan. De bus is gemaakt op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02534 "Mercedes Benz Sprinter DHL with hand pallet truck and 2 pallets" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
45,5 cm (lengte) x 17 cm (breedte) x 22 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Kleur
Geel, Rood
Profi-serie thema
Profi-serie Traffic
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Commercie en service, Verkeer en transport
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
Mercedes-Benz
Bruder

MB DHL pakketservice bus (02534)

Bruder Profi-serie

€ 38,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard