CAT schapenpootwals met schuifblad (02450)
Bruder Profi-serie

CAT schapenpootwals van Bruder. De wals heeft een beweegbaar schuifblad aan de voorzijde en een knikbesturing waardoor dit werkvoertuig een strakke draaicirkel heeft.

  • CAT schapenpootwals
  • Met beweegbaar schuifblad
  • Met knikbesturing
  • Bruder Profi-serie
  • Schaal 1:16 

 

CAT schapenpootwals van Bruder (02450). De wals heeft een beweegbaar schuifblad aan de voorzijde en een knikbesturing waardoor dit werkvoertuig een strakke draaicirkel heeft.

Veelzijdig en sterk speelgoed

Deze schapenpootwals is een miniatuur weergave van de echte CAT schapenpootwals met dozerblad en heeft dan ook talloze realistische details. De wals is uitgevoerd met een speciale rol die heel geschikt is voor het verdichten van bijvoorbeeld afval. Deze wals wordt dan ook vaak op de vuilnisbelt gebruikt. De wals heeft een knikbesturing en is daardoor bijzonder wendbaar. De wals kan zelf rijden, maar in de praktijk zie je ze niet vaak op de openbare weg, ze worden meestal met een dieplader naar de bouwplaats getransporteerd.

Speelplezier voor iedereen

De CAT schapenpootwals met schuifblad is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. De wals is onderdeel van de Bruder Profi-serie en uitgevoerd in de opvallende kleur geel. Deze trilwals is gemaakt op schaal 1:16.  Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze Bruder Cat schapenpootwals met dozerblad garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02450 "Cat vibratory soil compactor with levelling blade" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Maatvoering
41,5 cm (lengte) x 17,1 cm (breedte) x 22 cm (hoogte)
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Kleur
Geel
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
CAT
Bruder

CAT schapenpootwals met schuifblad (02450)

Bruder Profi-serie

€ 43,75
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard