Mercedes-Benz oprijwagen met Jeep (02535)
Bruder Profi-serie

Mercedes-Benz oprijwagen van Bruder met functionele sleepkabel voor het vervoeren van voertuigen die schade of pech hebben. Met claxon, motor en sirenegeluiden en knipperende lichten.

  • Mercedes-Benz oprijwagen
  • Inclusief rode Jeep
  • Met sleepkabel en uitschuifbare oprijplaten
  • Met licht- en geluidmodule op batterijen
  • Bruder 1:16

 

Mercedes-Benz oprijwagen van Bruder met functionele sleepkabel voor het vervoeren van voertuigen die schade of pech hebben. Met claxon, motor en sirenegeluiden en knipperende lichten. Inclusief Jeep.

Hulp bij pech onderweg

Wat een pech, de Jeep is kapot en kan niet meer verder rijden! Gelukkig kun je de wegenwacht 24 uur per dag bellen. De oprijwagen met sleepkabel schiet te hulp. De Jeep wordt vastgemaakt met de sleepkabel en de oprijplaten worden uitgeschoven. Zo kan de Jeep veilig op de vrachtwagen gesleept worden. Het opbergvak aan de zijkant wordt geopend om de wielblokken te pakken en te plaatsen tegen de wielen, zodat de auto tijdens het rijden niet gaat schuiven. De deuren van de cabine kunnen openen en in de cabine passen de bworld figuren. Samen met de andere artikelen uit de Bruder collectie kunnen eindeloos levensechte situaties worden nagespeeld.

Eindeloos speelplezier

Deze oprijwagen is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft stevige uitklapbare poten en profielbanden. Het voertuig is uitgevoerd in de kleuren geel en op de zijkant staan de woorden “car  – service”. De wagen heeft geluid- en lichtmodules op batterijen. De Jeep is gemaakt van hetzelfde hoogwaardige kunststof en uitgevoerd in de kleur rood. De motorkap van de Jeep kan openen en de voorruit kan neerklappen. Beide voertuigen zijn gemaakt op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02535 "Mercedes Benz Sprinter with cross country vehicle and Light and Sound Module" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

 

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
50 cm (lengte) x 17,5 cm (breedte) x 18,5 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Kleur
Geel, Rood
Profi-serie thema
Profi-serie Traffic
Speelthema
Commercie en service
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
Jeep, Mercedes-Benz
Bruder

Mercedes-Benz oprijwagen met Jeep (02535)

Bruder Profi-serie

€ 41,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard