Bouwvakker en bouwaccessoires (62000)
bruder-bworld

Set van een bouwvakker en diverse accessoires die gebruikt kunnen worden in de wegenbouw zoals veiligheidshekken en -pilaren, een kruiwagen, drilboor en verkeerspilonnen.

  • Bouwvakker met veiligheidsvest en bouwhelm
  • Met o.a. veiligheidshekken, drilboor en kruiwagen
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

Deze uitgebreide accessoiresset met als thema bouw/wegenbouw, bestaat uit een bouwvakker met werkbroek, veiligheidsvest en bouwhelm. De man heeft verschillende accessoires en gereedschappen tot zijn beschikking, zoals een kruiwagen, drilboor, veiligheidshekken, bezem, verkeerspilonnen, gereedschapskist enz. Verschillende delen van de bouwvakker kunnen bewegen en de handen kunnen verschillende objecten vasthouden of vastpakken.

Veelzijdig en sterk

Deze Bruder set van bouwvakker met accessoires is een miniatuur weergave van een echte wegenbouwer en bijbehorende materialen zoals de veiligheidshekken, kruiwagen, drilboor en diverse gereedschappen. De accessoires hebben dan ook veel realistische details, zoals de herkenbare vormen en kleuren. Met deze set speel je eindeloos de leukste bouw- en wegenbouwsituaties na. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijzonder sterk. De wegenbouwer en accessoires zijn onderdeel van de Bruder bword serie en gemaakt op schaal 1:16. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie  kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld set van wegwerker met accessoires bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
10,7 cm (lengte)
Schaal
1:16
Merk
Bruder
Kleur
Grijs, Rood, Zwart
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Bruder

Bouwvakker en bouwaccessoires (62000)

bruder-bworld

€ 23,50
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard