Scania R-serie vrachtwagen met betonmixer (03554)
Bruder Profi-serie

Scania R-serie vrachtwagen met betonmixer van Bruder. De vrachtwagen bevat verschillende bewegende onderdelen, zodat levensecht betonstorten kan worden nagespeeld. Het speelgoed heeft talrijke realistische details en is gemaakt van sterk materiaal. 

  • Scania R-serie
  • Betonmixer
  • Met functionele mengtrommel
  • Bruder Profi-serie
  • Schaal 1:16

 

Scania R-serie vrachtwagen met betonmixer van Bruder (03554). De vrachtwagen bevat verschillende bewegende onderdelen, zodat levensecht betonstorten kan worden nagespeeld. Het speelgoed heeft talrijke realistische details en is gemaakt van sterk materiaal. 

Veelzijdig en sterk speelgoed

De betonmixer bevat verschillende bewegende onderdelen. Zo kan de mengtrommel in twee richtingen ronddraaien en worden bediend via in de watertank verborgen hendel. De deuren van de cabine kunnen openen en sluiten. Met de Scania R-serie Vrachtwagen met betonmixer kan levensecht betonstorten worden nagespeeld. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze miniatuur vrachtwagen met betonmixer garant voor jarenlang speelplezier.

Realistische Scania Betonmixer

Functionaliteit, afwerking en ontwerp zijn de speerpunten van de Scania R-serie en deze kwaliteit is dan ook terug te vinden in deze miniatuur Scania R-serie Vrachtwagen met betonmixer. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk en kan daarom jarenlang mee. De betonmixer heeft stevige profielbanden. De speelgoed vrachtwagen is onderdeel van de Bruder Profie-serie en is uitgevoerd in de aansprekende kleuren geel en blauw. De vrachtwagen met betonmixer is gemaakt op schaal 1:16. 

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere artikelen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen echte bouwprojecten nagespeeld worden.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 03554 "SCANIA R-series Cement mixer truck" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Maatvoering
57,5 cm (lengte) x 18,5 cm (breedte) x 27,3 cm (hoogte)
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Kleur
Blauw, Geel
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
Scania
Bruder

Scania R-serie vrachtwagen met betonmixer (03554)

Bruder Profi-serie

€ 52,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard