Mack Granite Dumper Truck (02823)
Bruder Profi-serie

Deze speelgoed dumper truck van Bruder is een miniatuur weergave van de echte Mack Granite Dumper Truck en je ziet dan ook veel realistische details, zoals mooie chroomeffecten, terug in de vormgeving. 

  • Mack Granite 
  • Dumper Truck
  • Halfpipe vormige container
  • Bruder Profi-serie
  • Schaal 1:16

 

Deze speelgoed dumper truck van Bruder (02823) is een miniatuur weergave van de echte Mack Granite Dumper Truck en je ziet dan ook veel realistische details, zoals mooie chroomeffecten, terug in de vormgeving. 

Veelzijdig en sterk speelgoed

De kipper vrachtwagen bevat verschillende bewegende onderdelen. Zo kan de laadbak op verschillende niveaus kiepen en kan de achterklep geopend worden. De deuren van de cabine en de moterkap kunnen openen en sluiten. Door de halfpipe vorm van de laadbak wordt de lading automatisch geplaatst in het centrum, zodat het rijcomfort optimaal is.
Met de Mack Granite Dumper Truck kan levensecht vervoeren en laden en storten van lading worden nagespeeld.

Jarenlang speelplezier

Net als zijn grote broer, de echte Mack Granite Dumper Truck, straalt deze miniatuur vrachtwagen klasse en robuustheid uit. Dit speelgoed is dan ook gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. De truck heeft stevige profielbanden. De dumper is onderdeel van de Bruder Profie-serie en is uitgevoerd in de aansprekende kleur blauw. De vrachtwagen is gemaakt op schaal 1:16. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze speelgoed vrachtwagen garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere artikelen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen echte bouwprojecten nagespeeld worden.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02823 Mack Granite Dumper Truck bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Maatvoering
61,5 cm (lengte) x 18,8 cm (breedte) x 20,8 cm (hoogte)
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Kleur
Blauw
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
MACK
Bruder

Mack Granite Dumper Truck (02823)

Bruder Profi-serie

€ 56,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard