MAN vrachtwagen met betonmixer (02744)
Bruder Profi-serie

MAN vrachtwagen met betonmixer van Bruder. Deze speelgoed betonmixer heeft veelzijdige speelfuncties en heeft veel realistische details.

  • MAN vrachtwagen
  • Betonmixer met draaibare mengtrommel
  • Cabine kan kantelen
  • Bruder Profi-serie
  • Schaal 1:16 

MAN vrachtwagen met betonmixer van Bruder (02744). Deze speelgoed betonmixer heeft veelzijdige speelfuncties en heeft veel realistische details. 

Speelgoed MAN Betonmixer

De betonmixer bevat verschillende bewegende onderdelen. Zo kan de mengtrommel ronddraaien en worden bediend via de speciale hendel. De bestuurdercabine kan kantelen zodat het motorblok zichtbaar wordt. De deuren van de cabine kunnen openen en sluiten. Met de MAN vrachtwagen met betonmixer kan levensecht betonstorten worden nagespeeld.

Realistisch en sterk speelgoed

De betonmixer is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. De betonmixer heeft stevige profielbanden. De speelgoed vrachtwagen is onderdeel van de Bruder Profie-serie en is uitgevoerd in de aansprekende kleuren blauw en wit. De vrachtwagen met betonmixer is gemaakt op schaal 1:16.  Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze miniatuur truck met betonmixer garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere artikelen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen echte bouwprojecten nagespeeld worden.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02765 "MAN TGA Cement mixer" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Maatvoering
46,5 cm (lengte) x 17,5 cm (breedte) x 26,5 cm (hoogte)
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Kleur
Blauw, Wit
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
MAN
Bruder

MAN vrachtwagen met betonmixer (02744)

Bruder Profi-serie

€ 39,75
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard