MAN dieplader en JCB graaflaadcombinatie (02776)
Bruder Profi-serie

Set van Bruder bestaande uit een MAN TGA dieplader en JCB graaflaadcombinatie. De dieplader kan losgekoppeld worden en staat dan stevig door de uitklapbare steunpoten. 

  • MAN TGA vrachtwagen
  • Dieplader met JCB graaflaadcombinatie
  • Diverse bewegende onderdelen
  • Bruder Profi-serie
  • Schaal 1:16

 

 

Set van Bruder (02776) bestaande uit een MAN TGA dieplader en JCB graaflaadcombinatie. De dieplader kan losgekoppeld worden en staat dan stevig door de uitklapbare steunpoten. De graaflaadcombinatie kan makkelijk op- en afrijden. 

MAN TGA dieplader van Bruder

De vrachtwagen met dieplader oplegger bevat verschillende bewegende onderdelen. Zo zijn de oprijplaten volledig functioneel, zodat de graaflaadcombinatie makkelijk op en vanaf de vrachtwagen kan rijden. De cabine kan kantelen zodat het motorblok zichtbaar wordt. De dieplader kan worden losgekoppeld van de vrachtwagen en is uitgerust met uitklapbare steunpoten. Zodat ook de losgekoppelde dieplader stevig kan staan. De vrachtwagen heeft een speciale draaitafel koppeling voor het koppelen van de aanhanger/dieplader. De voorlader van de graaflaadcombinatie kan gebruikt worden net zoals de graafmachine aan de achterzijde. De bestuurdersstoel kan dan ook 360 graden draaien, zodat de bestuurder makkelijk beide zijden kan bedienen.

Jarenlang speelplezier

Met de Bruder MAN vrachtwagen met dieplader en JCB graaflaadcombinatie kan levensecht het op- en afrijden en vervoeren van werkvoertuigen worden nagespeeld. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze miniatuur vrachtwagen garant voor jarenlang speelplezier.

Sterk speelgoed

De vrachtwagen is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk, daarom gaat dit speelgoed van Bruder jaren mee. De vrachtwagen en de graaflaadcombinatie hebben stevige profielbanden. De vrachtwagen en graaflaadcombinatie zijn onderdeel van de Bruder Profi-serie en uitgevoerd in de aansprekende kleur geel. De vrachtwagen met dieplader en JCB graaflaadcombinatie zijn gemaakt op schaal 1:16. 

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen echte bouwprojecten nagespeeld worden.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02776 "MAN TGA Low loader truck with JCB 4CX Backhoe loader" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Maatvoering
86 cm (lengte) x 18 cm (breedte) x 24 cm (hoogte)
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Kleur
Geel
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
MAN
Bruder

MAN dieplader en JCB graaflaadcombinatie (02776)

Bruder Profi-serie

€ 66,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard