CAT shovel met rupsbanden (02447)
Bruder Profi-serie

CAT shovel met rupsbanden van Bruder. Deze shovel is speciaal ontworpen voor grondverzet waarbij grote hoeveelheden grond voor een uitgraving of ophoping verplaatst moeten worden.

  • CAT shovel
  • Compacte vormgeving
  • Met rupsbanden
  • Bruder Profi-serie
  • Schaal 1:16

CAT shovel met rupsbanden van Bruder (02447). Deze shovel is speciaal ontworpen voor grondverzet waarbij grote hoeveelheden grond voor een uitgraving of ophoping verplaatst moeten worden.

CAT shovel van Bruder

Deze shovel is een miniatuur weergave van de echte CAT shovel met rupsbanden en heeft dan ook talloze realistische details. Dit werkvoertuig is uitgevoerd met een volledig functionele voorlader en een hark aan de achterzijde die op en neer kan bewegen. De shovel kan zelf rijden, maar in de praktijk zie je ze niet vaak op de openbare weg, ze worden met een dieplader naar de bouw- of werkplaats getransporteerd.

Sterk speelgoed

De CAT shovel met rupsbanden is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. De shovel is onderdeel van de Bruder Profi-serie en uitgevoerd in de opvallende kleur geel. De CAT shovel met rupsbanden is gemaakt op schaal 1:16.  Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02447 "Cat Track loader" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Maatvoering
46,7 cm (lengte) x 18,1 cm (breedte) x 21,6 cm (hoogte)
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Kleur
Geel
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
CAT
Bruder

CAT shovel met rupsbanden (02447)

Bruder Profi-serie

€ 42,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard