Jeep met aanhanger en CAT minishovel (02925)
Bruder Profi-serie

Bruder set van een Jeep Wrangler Unlimited Rubicon met aanhanger en een CAT minishovel. De Jeep heeft een afneembaar dak en de 4 deuren, motorkap en achterklep kunnen worden geopend.

  • Jeep Wrangler Unlimited Rubicon
  • Met aanhanger
  • En CAT minishovel
  • Bruder 02925
  • Schaal 1:16

Bruder set van een Jeep Wrangler Unlimited Rubicon met aanhanger en een CAT minishovel (02925). De Jeep heeft een afneembaar dak en de 4 deuren, motorkap en achterklep kunnen worden geopend.

Jeep, aanhanger en minishovel van Bruder

De Jeep en minishovel zijn een miniatuur weergave van de echte Jeep Wrangler Unlimited Rubicon met aanhanger en de echte CAT minishovel. De voertuigen hebben dan ook talloze realistische details. De Jeep heeft de bekende SUV look met verende assen en stevige profielbanden. De auto is uitgevoerd in de kleur rood. De 4 deuren, motorkap en achterklep kunnen openen. Om extra laadruimte te creëren kan de achterbank worden verwijderd. Via het stuurverlengstuk dat makkelijk geplaatst en/of verwijderd kan worden, kan de Jeep worden bestuurd via het dak. De minishovel is uitgevoerd met een volledig functionele voorlader aan de voorzijde. De laadbak kan worden losgekoppeld. Deze minishovel wordt vaak gebruik op plekken die moeilijk begaanbaar zijn, want door zijn compacte vormgeving en de stevige profielbanden is dit voor deze minishovel geen probleem.

Veelzijdig en sterk speelgoed

De Jeep Wrangler Unlimited Rubicon met aanhanger en de CAT minishovel zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. De voertuigen is onderdeel van de Bruder Profi-serie en uitgevoerd in de opvallende kleuren rood en geel en hebben stevige profielbanden. De Bruder Jeep en minishovel zijn gemaakt op schaal 1:16. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie en de figuren uit de bworld serie, kunnen eindeloos de leukste situaties worden nagespeeld.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02925 "JEEP Wrangler Unlimited Rubicon with one axle trailer and Cat skid steer loader" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
32,9 cm (lengte) x 14,4 cm (breedte) x 14,2 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Kleur
Geel, Rood
Speelthema
Bouw en infra, Verkeer en transport
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
CAT, Jeep
Bruder

Jeep met aanhanger en CAT minishovel (02925)

Bruder Profi-serie

€ 47,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard