Fendt 209S tractor (02100)
Bruder Profi-serie

De Fendt 209S van Bruder is een compacte landbouwtractor, zeer geschikt voor locaties met weinig ruimte zoals een boomgaard of wijngaard. Met het stuurverlengingssysteem via het dak.

  • Fendt 209S
  • Compacte tractor
  • Stuurverlengingssysteem via het dak
  • Bruder 1000 serie tractoren
  • Schaal 1:16

De Fendt 209S van Bruder (02100) is een compacte landbouwtractor, zeer geschikt voor locaties met weinig ruimte zoals een boomgaard of wijngaard. Met het stuurverlengingssysteem via het dak.

Fendt 209S tractor van Bruder

Deze compacte landbouwtractor kan gebruikt worden om realistische situaties in de landbouw na te spelen, zoals het gereedmaken van de grond of het oogsten van producten. Door zijn compacte afmetingen is de tractor ook uitermate geschikt voor werkzaamheden op locaties met weinig ruimte, zoals een boomgaard, wijngaard of een grote stal. Met koppeling voor een frontlader en trekhaak. Tijdens het spelen kan de tractor makkelijk bestuurd worden met het stuurverlengingsstuk via het dak.

Jarenlang speelplezier

Deze Fendt tractor is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is uitgevoerd op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

In de cabine passen de bworld figuren. Het is mogelijk om accessoires uit de groepen E en L te plaatsen. Ook kan er een landbouwmachine of aanhanger achter de tractor gekoppeld worden.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder (02100) Fendt 209S bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
23,6 cm (lengte) x 13 cm (breedte) x 15 cm (hoogte)
Tractoren serie
1000 serie / Top-Pro
Speelthema
Boerderij en landbouw
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Farming
Kleur
Groen
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
Fendt
Bruder

Fendt 209S tractor (02100)

Bruder Profi-serie

€ 17,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard