Shovel met knikbesturing (20106)
Bruder ROADMAX

Robuuste shovel met knikbesturing en functionele laadarm en laadbak. Dit type werkvoertuig wordt ook wel wiellader of kniklader genoemd en is uitgevoerd in de herkenbare kleuren geel, rood en groen.

  • Robuuste shovel
  • Sterk materiaal en opvallende kleuren
  • Bruder ROADMAX
  • Geschikt voor peuters en kleuters 

Let op: uitlopend artikel. Op = op

Deze shovel heeft een laadarm en laadbak aan de voorzijde en een hark aan de achterkant. Het speelgoed heeft een knikbesturing, waardoor deze zeer wendbaar is en tijdens het spelen makkelijk bestuurbaar. Dit type werkvoertuig wordt ook wel wiellader of kniklader genoemd. De verschillende onderdelen van de shovel kunenn afzonderlijk van elkaar bewegen, zoals de voorlader, cabine en hark. 

Realistische speelfucties

De laadarm van de shovel kan op en neer bewegen en de laadbak kan kiepen. De hark aan de achterzijde van de shovel kan op en neer bewegen en de transparante cabine kan van bovenaf worden geopend. Doordat de shovel een knikbesturing heeft, kunnen kinderen tijdens het spelen de shovel makkelijk besturen en langs verschillende hindernissen manoeuvreren. De banden zijn gemaakt van zacht materiaal, waarmee je makkelijk op verschillende ondergronden kunt rijden.

Speciaal voor peuters en kleuters

De Roadmax shovel heeft mooie realistische details, maar bevat geen scherpe randen en kleine onderdelen. Hiermee is dit speelgoed uitermate geschikt voor ieder kind vanaf 2 jaar. Het speelgoed is uitgevoerd in heldere kleuren, zoals rood, geel en groen.

Verzamel de complete Bruder Roadmax serie

Door deze speelgoed shovel te combineren met andere werkvoertuigen uit de Bruder Roadmax serie, zoals de Kiepwagen, Graaflaadcombinatie, Kipper aanhangwagen en Transport vrachtwagen, kunnen kinderen het echte grondwerken naspelen en op diverse manieren laden en lossen.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder Roadmax Wheel Loader of ander speelgoed uit de Bruder Roadmax serie bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
47,5 cm (lengte) x 18 cm (breedte) x 21 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Leeftijdsdoelgroep
Peuters, Kleuters
Kleur
Geel, Groen, Rood
Speelthema
Bouw en infra
Vanaf leeftijd
2 jaar
Bruder

Shovel met knikbesturing (20106)

Bruder ROADMAX

€ 36,99
QIn winkelwagen
  • 2 jaar

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard