Bruder Speelgoed

De collectie van Bruder speelgoed bestaat uit de stoerste miniatuurmodellen van tractoren, landbouwvoertuigen, werkvoertuigen, brandweerauto's, paardensport- of wintersportartikelen en nog veel meer De Bruder collectie is opgedeeld in drie series: de Bruder profi-serie, de Bruder bworld serie en de ROADMAX serie. 

De complete Bruder collectie

De Bruder  profi-serie bevat gedetailleerde artikelen op schaal 1:16 in verschillende thema's zoals landbouw, veehouderij, paardensport, bosbouw, hulpdiensten, transport, bouw en infra en vrije tijd. De Bruder  bworld serie bestaat uit realistische speelfiguren en accessoires die helemaal passen bij de thema's in de profi-serie. Hiermee breid je je verzameling dus makkelijk uit voor extra veel speelplezier. Speciaal voor de kleinsten vanaf 2 jaar heeft Bruder de ROADMAX serie. Een robuuste serie met werkvoertuigen, zoals kiepwagens, tractoren en schovels. De vormgeving, kleurstelling en het materiaal zijn speciaal afgestemd op de jongste bouwers en chauffeurs.

Alle bekende merken bij Bruder vertegenwoordigd

In de Bruder profi-serie worden alle bekende tractor-, werkvoertuig- en vrachtwagenmerken vertegenwoordigd. Denk bij tractoren aan merken zoals John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Fendt, Valtra, New Holland en Claas. Bij de vrachtwagens aan merken zoals Mercedes-Benz, Scania, Mack en MAN en bij de werkvoertuigen aan merken als Liebherr, Cat, JCB en Manitou.

Sterk en realistisch Bruder speelgoed

Alle Bruder artikelen zijn gebaseerd op echte voertuigen, vandaar ook de slogan: “Bruder, Just like the real thing”! Door het sterke materiaal, de gedetailleerde en realistische vormgeving staat speelgoed van Bruder dan ook garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete Bruder speelgoed collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wilt u meer weten over Bruder speelgoed? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard