Politieagente met uitrusting (60430)
Bruder bworld

Bruder bworld politieagente met een politiepak, handboeien, pistool, wapenstok en portofoon. Verschillende delen van de vrouw kunnen bewegen en de handen kunnen verschillende objecten vasthouden.

  • Vrouw met politiepak
  • Inclusief accessoires zoals pistool en handboeien
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

Let op; uitlopend OP = OP !

Bruder bworld politieagente met een grijze broek, blauw overhemd met politielogo logo, donkergrijze pet en blanke huidskleur. Verschillende delen van de vrouw kunnen bewegen en de handen kunnen verschillende objecten vasthouden of vastpakken.

Bworld poppetjes voor alle Bruder Profi-series

Deze vrouw is onderdeel van de Bruder bword serie en is gemaakt op schaal 1:16. De poppetjes uit de bworld serie zijn miniatuur weergaven van echte politiemensen en hebben dan ook realistische details, zoals herkenbare vormen, kleuren en functies. De speelfiguren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijzonder sterk, ze kunnen gecombineerd worden met de verschillende politievoertuigen uit de Bruder Profi-series, zo kunnen eindeloos de leukste situaties nagespeeld worden. Door het sterke materiaal en diverse speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder Policewoman bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Meisjes, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
10,6 cm (lengte)
Schaal
1:16
Merk
Bruder
Kleur
Blauw, Grijs
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Speelthema
Politie
Bruder

Politieagente met uitrusting (60430)

Bruder bworld

€ 10,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard