Loods of stal (68010)
Bruder bworld

Deze Bruder bworld loods is geschikt voor alle tractoren, landbouwmachines of werkvoertuigen uit de Bruder Profi-series, maar ook voor het stallen van paarden. De schuifdeuren, ramen en deur van de loods kunnen openen en sluiten.

  •  Geschikt als voertuigen/machine loods, tractorschuur of stal
  • Afneembare dakplaten en deuren en ramen kunnen openen
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

Dit gebouw is als loods is geschikt voor alle tractoren, landbouwmachines, aanhangwagens en werkvoertuigen uit de Bruder Profi-series. De schuur kan echter ook gebruikt worden als stal voor het houden van bijvoorbeeld paarden. Het gebouw is uitgevoerd in de kleuren wit, rood, groen en bruin en gemaakt op schaal 1:16. Dit speelgoed is onderdeel van de Bruder bworld serie.

Veelzijdig en sterk

Deze Bruder loods of stal is een miniatuur weergave van een echt gebouw. De schuur heeft dan ook talloze realistische details. De schuifdeuren, ramen en deur van de loods kunnen openen en sluiten. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de dakelementen te verwijderen. Zo kunnen ook met gesloten deuren de voertuigen, dieren en speelfiguren (niet inbegrepen) makkelijk bewegen in de schuur. Het gebouw is gemaakt van sterk materiaal en heeft een multifunctioneel ontwerp. Zo is de loods geschikt voor alle bouw- of landbouwmachines van Bruder, maar kan hij ook gebruikt worden als paardenstal. Door de veelzijdige speelfuncties en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Echte projecten naspelen

Samen met de werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld. Samen met de tractoren, landbouwvoertuigen en accessoires uit de Bruder Profi-serie in de categorie Boerderij en Landbouw en de bijbehorende poppetjes uit de bworld serie, kan ook het agrarische leven nagespeeld worden. De schuur kan tevens gebruikt worden als paardenstal in combinatie met het paardensport thema uit de Bruder Profi-serie.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld machine hall bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Meisjes, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
48 cm (lengte) x 36 cm (breedte) x 31,2 cm (hoogte)
Kleur
Bruin, Wit
Merk
Bruder
Speelthema
Boerderij en landbouw, Bouw en infra, Paardensport
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
5 jaar
Bruder

Loods of stal (68010)

Bruder bworld

€ 49,99
QIn winkelwagen
  • 5 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard