Paardenbak (62504)
Bruder bworld

Set van Bruder bworld met hekken voor het creëeren van een paardenbak of dierenweide. De hekken kunnen in diverse opstellingen geplaatst worden en worden gecombineerd met andere hekken uit de Bruder collectie.

  • Flexibele weide met toegangshek
  • Inclusief naambordje, voeder- en waterbak
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

 

Deze set bestaat uit diverse witte hekken en een passend toegangshek, zodat makkelijk een paardenbak of dierenweide gecreëerd kan worden. De hekken zijn onderling uitwisselbaar en te combineren met andere hekken uit de Bruder collectie. Het toegangshek heeft een draaifunctie. Op het hek is een naamplaatje bevestigd. De set is voorzien van een voederbak en waterbak. 

Veelzijdig en sterk boerderijspeelgoed

Deze paardenbak is onderdeel van de Bruder bworld serie en beval veel realistische detials. De set past perfect bij de andere producten uit de Bruder Profi-serie met het thema paardensport, zoals de paardentrailer, hindernissensets en de paarden. De hekken zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor urenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld "Horse fence" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Geschikt voor
Meisjes, Universeel
Merk
Bruder
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Kleur
Wit
Speelthema
Paardensport
Bruder

Paardenbak (62504)

Bruder bworld

€ 10,49
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard