JCB minigraafmachine met bouwvakker (62002)
Bruder bworld

De Bruder bworld JCB minigraafmachine heeft een graafarm en een compacte schuifplaat. De graafmachine wordt bestuurd door een bouwvakker. 

  • Met bouwvakker
  • Machine kan 360 graden draaien
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

 

De JCB minigraafmachine heeft een graafarm en een compacte schuifplaat. De graafmachine wordt bestuurd door een bouwvakker. (De bouwvakker die wordt meegeleverd is 1 van de bworld bouwvakkers en kan dus afwijken qua kleur en kleding). De graafmachine kan 360 graden draaien en heeft stevige rupsbanden. 

Veelzijdige speelfuncties

Deze speelgoed JCB minigraafmachine is een miniatuur weergave van de echte JCB 8010 CTS minigraafmachine en heeft dan ook talloze realistische details. Zo is de minigraafmachine uitgevoerd met een volledig functionele graafarm en beweegbaar schuifblad. De graafmachine staat stevig door de rubberen rupsbanden en kan 360 graden draaien. Hij wordt bestuurd door een bouwvakker uit de bworld serie. (De bouwvakker die wordt meegeleverd is 1 van de bworld bouwvakkers en kan dus afwijken qua kleur en kleding). De minigraafmachine is geschikt voor het naspelen van lichte grondverzet werkzaamheden, waarbij een hoeveelheid grond voor een uitgraving of ophoging moet worden verplaatst.

Sterk materiaal

De JBC minigraafmachine met bouwvakker is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. Dit werkvoertuig is onderdeel van de Bruder bworld serie en uitgevoerd in de kleuren geel en zwart. De machine is gemaakt op schaal 1:16.  Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de andere figuren uit de bworld serie, kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld "JCB Mikrobagger 8010 CTS und Bauarbeiter" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
13,5 cm (lengte) x 6,3 cm (breedte) x 13,5 cm (hoogte)
Schaal
1:16
Merk
Bruder
Kleur
Geel, Zwart
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Bruder

JCB minigraafmachine met bouwvakker (62002)

Bruder bworld

€ 18,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard