Sneeuwscooter met Akia reddingsslee (63100)
Bruder bworld

Bruder bworld Sneeuwscooter met chauffeur en Akia reddingsslee met skiër. De scooter met slee is bijzonder wendbaar en snel en daardoor bijzonder geschikt voor reddingswerk in de sneeuw.

  • Sneeuwscooter
  • met Akia reddingsslee
  • Inclusief chauffeur en Skiër
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

Let op: uitlopend artikel. Op = op

Sneeuwscooter met chauffeur en Akia reddingsslee met skiër. De scooter met slee is bijzonder wendbaar en snel en daardoor bijzonder geschikt voor reddingswerk in de sneeuw.

Veelzijdige speelfuncties

Deze sneeuwscooter is uitgerust met vering in de vooras en ski’s aan de onderzijde. De achterkant heeft rupsbanden met rubberen tracks. Hierdoor heeft de sneeuwscooter veel grip en stabiliteit in de sneeuw. De reddingsslee kan achter de scooter worden gekoppeld. Door de compacte vormgeving is de sneeuwscooter met slee erg wendbaar en snel. Je bent in een mum van tijd op je bestemming in sneeuwrijk gebied. Op de scooter is plaats voor twee bworld figuren (1 chauffeur is inbegrepen) en aan de achterzijde bevindt zich een rek en 2 houders voor gereedschap of materiaal. Een skieër met ski's en skistokken behoort ook tot deze set. Samen met de andere artikelen uit de Bruder categorie Wintersport kunnen eindeloos levensechte situaties worden nagespeeld.

Urenlang speelplezier

De scooter met reddingsslee is onderdeel van de Bruder bworld serie en heeft een stoere uitstraling met veel realistische details. De sneeuwscooter, bijbehorende chauffeur, de reddingsslee en de skiër zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties van de sneeuwscooter, de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor urenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld "Snowmobil with driver, akia rescue sledge and skier" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Meisjes, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Speelthema
Vakantie
Merk
Bruder
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Kleur
Oranje, Zwart
Vanaf leeftijd
4 jaar
Bruder

Sneeuwscooter met Akia reddingsslee (63100)

Bruder bworld

€ 31,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard