Claas Nectis tractor (02110)
Bruder Profi-serie

De Claas Nectis 267 F is compacte tractor met een functionele vormgeving. Met het stuurverlengingssysteem via het dak is deze tractor makkelijk te besturen tijdens het spelen.

  • Compacte en functionele vormgeving
  • Stuurverlengingssysteem via het dak
  • Claas Nectis 267 F
  • Bruder 1000 serie tractoren
  • Schaal 1:16

De Claas Nectis 267 F is compacte tractor van Bruder met een functionele vormgeving. Met het stuurverlengingssysteem via het dak is deze tractor makkelijk te besturen tijdens het spelen.

Veelzijdige tractor

Met deze compacte speelgoedtractor speel je de leukste situaties na op de boerderij of tijdens het werken en/of oogsten op het land. De tractor is smal en kan daarom ook heel goed gebruikt worden om tussen de bomen door te rijden in boomgaarden. Dit voertuig heeft een afneembaar frontgewicht. De tractor kan, tijdens het spelen, makkelijk bestuurd worden met het stuurverlengingssysteem via het dak.

Realistisch en sterk

Deze Claas Nectis 267 F tractor is onderdeel van 1000-serie tractoren met een compact formaat. De tractor is gemaakt van hoogwaardig kunststof, heeft stevige profielbanden en is uitgevoerd op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Bruder combineren

In de cabine passen  de bworld figuren. Het is mogelijk om Bruder accessoires uit groepen  E  en L  te plaatsen,  zoals een voorlader en/of veegmachine. Met de in hoogte verstelbare trekhaak aan de achterzijde kunnen alle  aanhangers en landbouwmachines  van Bruder  achter deze tractor gekoppeld worden.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder Claas Nectis 267 F tractor bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
25,2 cm (lengte) x 12,9 cm (breedte) x 15 cm (hoogte)
Tractoren serie
1000 serie / Top-Pro
Speelthema
Boerderij en landbouw
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Farming
Kleur
Groen, Zwart
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
Claas
Bruder

Claas Nectis tractor (02110)

Bruder Profi-serie

€ 17,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard