John Deere 7930 (03050)
Bruder Profi-serie

De John Deere 7930 is een robuuste tractor van Bruder met een functionele vormgeving. Met het stuurverlengingssysteem via het dak is deze tractor makkelijk te besturen tijdens het spelen.

  • Met afneembaar frontgewicht
  • Stuurverlengingssysteem via het dak
  • John Deere 7930 tractor
  • Bruder 3000 serie tractoren
  • Schaal 1:16

 

De John Deere 7930 is een grote tractor van Bruder met een functionele vormgeving. Met het stuurverlengingssysteem via het dak is deze tractor makkelijk te besturen tijdens het spelen.

Veelzijdige John Deere tractor

Met deze speelgoed trekker speel je de leukste situaties na op de boerderij of tijdens het werken en/of oogsten op het land. De tractor heeft een frontgewicht en de deuren van de cabine en een motorkap kunnen openen. In de cabine passen de bworld speelfiguren. De verende off-road vooras, kan tijdens het spelen, makkelijk bestuurd worden met het stuurverlengingsstuk via het dak. Het is mogelijk om accessoires uit de groepen E, K en M te plaatsen. Met de in hoogte verstelbare trekhaak aan de achterzijde kunnen alle aanhangers en landbouwmachines van Bruder achter deze tractor gekoppeld worden.

Sterk en realistisch speelgoed

Deze John Deere 7930 tractor is onderdeel van 3000-serie tractoren met een groter formaat. De tractor is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is uitgevoerd op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder John Deere 7930 bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
37,5 cm (lengte) x 17,5 cm (breedte) x 20,5 cm (hoogte)
Speelthema
Boerderij en landbouw
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Farming
Tractoren serie
3000 serie / Premium-Pro
Kleur
Groen
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
John Deere
Bruder

John Deere 7930 (03050)

Bruder Profi-serie

€ 32,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard