Land Rover en sneeuwscooter (02594)
Inclusief aanhanger en chauffeur

Deze Bruder set bestaat uit een Land Rover Defender terreinwagen en een aanhanger met daarop een sneeuwscooter. De bestuurder van de sneeuwscooter is inbegrepen.

  • Land Rover Defender
  • Sneeuwscooter met bestuurder
  • Aanhanger t.b.v. sneeuwscooter
  • Bruder Profi-serie 
  • Schaal 1:16

Let op: uitlopend artikel. Op = op

 

 

Deze Bruder set bestaat uit een Land Rover Defender terreinwagen en een aanhanger met daarop een sneeuwscooter. Een bestuurder voor de sneeuwscooter is inbegrepen.

Veelzijdige speelfuncties

De Land Rover terreinwagen heeft een motorkap en achterklep die geopend kunnen worden. Op de stoelen passen de bworld speelfiguren. De achterbank kan worden verwijderd voor extra laadruimte. De sneeuwscooter is uitgerust met vering in de vooras en ski’s aan de onderzijde. De achterkant heeft rupsbanden met rubberen tracks. Hierdoor heeft de sneeuwscooter veel grip en stabiliteit in de sneeuw. Door zijn compacte vormgeving is de sneeuwscooter ook erg wendbaar en snel. Op de scooter is plaats voor twee bworld figuren (één figuur is inbegrepen), aan de achterzijde bevind zich een rek en 2 houders voor gereedschap of materiaal. De grijze aanhanger heeft uitklapbare oprijplaten en vier wielblokken waardoor de sneeuwscooter stevig op de aanhanger kan staan.

Sterk en realistisch

Deze set is onderdeel van de Bruder Profi-serie in het thema Wintersport en is een miniatuur weergave van een echte Land Rover Defender, aanhanger, sneeuwscooter en bestuurder. Alle items zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties van de Landrover en sneeuwscooter, de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder "Land Rover Defender Station Wagon with trailer, Snowmobil, driver and accessories" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Speelthema
Vakantie
Geschikt voor
Jongens, Meisjes, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Sports & Fun
Kleur
Groen, Oranje, Zwart
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
Land Rover
Bruder

Land Rover en sneeuwscooter (02594)

Inclusief aanhanger en chauffeur

€ 50,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard