John Deere 7930 met voorlader en kipper (03055)
Bruder Profi-serie tractor

De John Deere 7930 van Bruder is een robuuste tractor met een functionele vormgeving. De tractor is uitgerust met een voorlader en een kipper aanhanger. De aanhangwagen heeft een kiepfunctie en de wanden kunnen aan drie zijden neerklappen.

  • In hoogte verstelbare voorlader
  • Tandemasser met kiepfunctie en steunpoot
  • John Deere 7930 tractor
  • Bruder 1:16

 

De John Deere 7930 van Bruder is een robuuste tractor met een functionele vormgeving. De tractor is uitgerust met een voorlader en een kipper aanhanger. De aanhangwagen heeft tandemassen, een kiepfunctie en de wanden kunnen aan drie zijden neerklappen.

Veelzijdige speelfuncties

Met deze grote speelgoed tractor en kipper aanhanger speel je de leukste situaties na op de boerderij of tijdens het werken en/of oogsten op het land. De tractor heeft een frontgewicht en de deuren van de cabine en een motorkap kunnen openen. In de cabine passen de bworld figuren. De verende off-road vooras, kan tijdens het spelen, makkelijk bestuurd worden met het stuurverlengingsstuk via het dak. De kipper aanhangwagen heeft een tandemas, de wanden kunnen aan drie zijden neerklappen en/of gehalveerd worden, de bak kan kiepen en de aanhanger heeft een stevige steunpoot. 

Sterk en realistisch

Deze John Deere tractor maakt deel uit van de 3000-serie tractoren van Bruder. De tractor en kipper zijn een miniatuurweergave van een echte John Deere 7930 met aanhanger en de set heeft dan ook veel realistische details. Beide speelgoed items zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben stevige profielbanden. Het is mogelijk om accessoires uit de groepen C, E, K en M te koppelen, zoals bijvoorbeeld dubbele banden of een uitbreidingsset voor de voorlader. De tractor en aanhangwagen zijn uitgevoerd op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder John Deere 7930 with frontloader and tandemaxle tipping trailer bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
80,5 cm (lengte) x 17,5 cm (breedte) x 20 cm (hoogte)
Speelthema
Boerderij en landbouw
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Farming
Tractoren serie
3000 serie / Premium-Pro
Kleur
Groen
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
John Deere
Bruder

John Deere 7930 met voorlader en kipper (03055)

Bruder Profi-serie tractor

€ 53,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard