Hindernissenparcours met paard en amazone (62530)
Bruder bworld

Deze set van Bruder bworld bestaat uit een springpaard met ruiter. Diverse hindernissen met balken, muurtje en struiken voor een springconcours en een prijzenpodium met beker.

  • Paard met scheenbeschermers, zadel en hoofdstel
  • Ruiter met springuitrusting
  • Hindernissen en prijzen podium
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

Deze Bruder bworld set bestaat uit een hindernissenparcours, paard en een ruiter. Het paard heeft scheenbeschermers, een zadel en hoofdstel. Het betreft één van de paarden uit de Bruder collectie. Dus het paard kan naast de kleur bruin, ook een zwart of wit zijn. De ruiter is uitgerust met een cap, paardrijkleding en een zweepje. De hindernissen bestaan uit balken en struiken. De prijzen kunnen uitgereikt worden met het prijzenpodium en de beker. Met deze set kun je de leukste situaties in de paardensport naspelen. Zoals jurering of deelname aan een springconcours.

Urenlang speelplezier

De springconcours-set is onderdeel van de Bruder bworld serie en heeft veel realistische details. De set past prima bij de andere Bruder artikelen met het thema paardensport zoals de paardentrailers, stallen en de paarden. De set is gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor urenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld set "Showjumping course with female rider and horse" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Geschikt voor
Meisjes, Universeel
Merk
Bruder
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Kleur
Groen, Rood, Wit
Vanaf leeftijd
4 jaar
Speelthema
Paardensport
Bruder

Hindernissenparcours met paard en amazone (62530)

Bruder bworld

€ 34,25
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard