JCB minidumper (62005)
Bruder bworld

De Bruder bworld JCB minidumper heeft een uitschuifbare arm, een laadbak die kan kiepen en stevige rupsbanden. De minidumper is uitgevoerd in de kleuren geel/zwart. 

  • Functionele minidumper
  • Stevige rupsbanden
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

Let op: uitlopend artikel. Op = op

De JCB minidumper heeft een uitschuifbare arm, een laadbak die kan kiepen en stevige rupsbanden. De minidumper is uitgevoerd in de kleuren geel/zwart. 

Veelzijdige speelfuncties

Deze speelgoed JCB minidumper is een miniatuur weergave van de echte JCB HTD-5 minidumper en heeft dan ook talloze realistische details. Zo is de minidumper uitgevoerd met een volledig functionele graafbak en graafarm. De dumper staat stevig door de rubberen rupsbanden en kan tot wel 10x zoveel massa verplaatsen als een gewone kruiwagen. De minidumper is geschikt voor het naspelen van lichte grondverzet werkzaamheden, waarbij een hoeveelheid grond voor een uitgraving of ophoging moet worden verplaatst. De dumper kan bediend worden door de bouwvakkers uit de bworld serie (niet ingegrepen).

Sterk materiaal

De JCB minidumper is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. Dit werkvoertuig is onderdeel van de Bruder bworld serie en uitgevoerd in de opvallende kleuren geel en zwart. De machine is gemaakt op schaal 1:16.  Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren en accessoires uit de bworld serie, kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld "JCB Dumpster HTD-5" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
10,5 cm (lengte) x 6,3 cm (breedte) x 7,7 cm (hoogte)
Schaal
1:16
Merk
Bruder
Kleur
Geel, Zwart
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Bruder

JCB minidumper (62005)

Bruder bworld

€ 9,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard