Bruder Profi-Serie (1:16)

De leukste speelthema’s

De profi-serie heeft verschillende thema’s, zo bevat het thema “boerderij en landbouw” alle tractoren, machines en accessoires die gebruikt worden op en rondom de boerderij. In het “bosbouw” thema vind je bosbouwtractoren en houttrailers met vaak een kraan om boomstammen te tillen. In de “bouw en infra” categorie staan alle werkvoertuigen die tegen komt op de bouwplaats of tijdens wegwerkzaamheden, denk hierbij aan shovels, hijskranen en graafmachines.

Daarnaast zijn er artikelen binnen de thema’s “hulpdiensten”, zoals brandweer en politie, “gemeentediensten” met o.a. veeg- en vuilniswagens, “sport en vrije tijd”, zoals paardensport en wintersport en het thema “verkeer en transport” met alle vrachtwagens en bestelbussen. Met al deze speelgoedseries speel je het echte leven dan ook realistisch na en kun je je verzameling telkens weer uitbreiden.

Sterk en realistisch

Alle Bruder artikelen zijn gebaseerd op echte tractoren, voertuigen, werkvoertuigen en vrachtwagens van de bekendste merken, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete Bruder Profi-serie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder profi serie, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

 

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard