Boerderij en landbouw

De profi-serie met het thema “boerderij en landbouw” bevat de stoerste voertuigen en accessoires die gebruikt worden op en rondom de boerderij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tractoren, landbouwvoertuigen, aanbouwdelen voor tractoren, landbouwmachines, vee, schuren en stallen enz. Met deze speelgoedserie speel je het leven op de boerderij dan ook realistisch na. 

Tractoren en machines

In de profi-serie met het thema “boerderij en landbouw” zijn alle bekende tractormerken, zoals John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Fendt, Valtra, New Holland, Case, Steyr, Deutz, Lamborghini, McCormick, JDB en Claas vertegenwoordigd in de vorm van gedetailleerde en sterke miniatuurmodellen. En ook bij de landbouwmachines en aanbouwdelen zie je veel bekende merken terug, zoals Lemken, Amazone, Pottinger, Flieg!, Krone en Joskin.

bworld

De profi-serie met het thema "boerderij en landbouw" is perfect te combineren met de bworld serie. Hier vind je verschillende poppetjes en items in het boerderij thema. Breid je Bruderverzameling uit met de artikelen uit de  bworld serie  voor extra veel speelplezier.

Sterk en realistisch

Alle artikelen zijn gebaseerd op echte tractoren, voertuigen, machines en dergelijke, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete Bruder Profi-serie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder Profi-serie, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard