Landbouwmachines en aanhangers

Bruder landbouwmachines, zoals een combine of hakselaar, maar ook machines en aanhangers die je achter (of voor) je Bruder tractor kunt koppelen. Je vind ze hier in alle soorten en maten.

Landbouwmachines en aanhangers

Ben je op zoek naar een Bruder Combine of Hakselaar of juist naar een landbouwmachine of aanhanger om te combineren met je Bruder tractoren? Dan ben je hier op de juiste plek! In de collectie met landbouwmachines en aanhangers van Bruder vind je vele soorten en maten van bekende merken, zoals Claas, Joskin, Amazone, Lemken, Strautmann, Krone en meer. 

Grote landbouwmachines, zoals een hakselaar of combine

Zo vind je hier robuustste landbouwmachine's, zoals een grote maaidorser of hakselaar van Claas, een gedetailleerde aardappelrooijer van Grimme of een indrukwekkende John Deere Combine.

Combineren met de Bruder tractoren

De Bruder tractoren zijn te combineren met de verschillende aanhangers, kippers en (landbouw)machines uit deze categorie. Ze kunnen achter of voor de Bruder tractoren gekoppeld worden. Dus ben je op zoek naar een zaaimachine, ploeg, eg, maaimachine, veldspuit, giertank, cultivator, hooischudder, kipper, kuilvoersnijder, balenpers, balenwikkelaar, landbouwwals of voermengwagen? Hier staan al deze machines overzichtelijk voor je op een rij!

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste landbouw speelgoed, je vind bij ons dan ook de meest complete collectie met Bruder speelgoed! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment met Bruder, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard