Bosbouw

In de Burder Profi-serie met het thema "bosbouw" vind je de stoerste miniatuurmodellen van bosbouwtractoren, vrachtwagens, houttrailers en nog veel meer. De serie is uitgevoerd op schaal 1:16

Bosbouw

De profi-serie met het thema “bosbouw” bevat de stoerste voertuigen en accessoires die gebruikt worden werkzaamheden in de bosbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bosbouwtractoren, houttrailers, kranen voor het verplaatsen van boomstammen, houtkloofmachines enz. Met deze speelgoedserie speel je het werken in de bosbouw dan ook realistisch na.

Bekende merken als Fendt en MAN

In de profi-serie met het thema “bosbouw” zijn alle bekende merken van bosbouw werkvoertuigen en tractoren vertegenwoordigd. Denk hierbij aan John Deere, Fendt, Steyr, Mack en MAN. 

bworld

De profi-serie met het thema "bosbouw" is perfect te combineren met de bworld serie van Bruder. Hier vind je verschillende houthakkers en items in het thema bosbouw. Breid je Bruderverzameling uit met de artikelen uit de  bworld serie  voor extra veel speelplezier.

Sterk en realistisch

Alle artikelen zijn gebaseerd op echte tractoren, voertuigen, machines en dergelijke, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de  complete Bruder Profi-serie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder Profi-serie, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard