Bouw en infra

In de Bruder Profi-serie met het thema “bouw en infra” vind je de stoerste miniatuurmodellen van vrachtwagens, werkvoertuigen, hijskranen, graafmachines en nog veel meer. De serie is uitgevoerd op schaal 1:16

Bouw en infra

De profi-serie met het thema “bouw en infra” bevat de stoerste voertuigen en accessoires die gebruikt worden op de bouwplaats. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dumpers, diepladers, betonmixers, hijskranen en graafmachines. Maar ook aan de werkvoertuigen, zoals shovels, bulldozers, walsen en verreikers. Met deze speelgoedserie speel je het werken in de bouw dan ook realistisch na.

Werkvoertuigen

In de profi-serie met het thema “bouw en infra” zijn alle bekende bouwmerken, zoals Mercedes-Benz, Scania, Cat, Mack, JCB, MAN, Liebherr en Manitou vertegenwoordigd in de vorm van gedetailleerde en sterke miniatuurmodellen. 

Combineren met bworld

De profi-serie met het thema "bouw en infra" is perfect te combineren met de bworld serie  van Bruder. Hier vind je verschillende poppetjes en items met het bouwthema. Breid je Bruderverzameling uit met de artikelen uit de  bworld serie  voor extra veel speelplezier.

Sterk en realistisch

Alle artikelen zijn gebaseerd op echte vrachtwagens, werkvoertuigen, hijskranen en dergelijke, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de  complete Bruder Profi-serie!  Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder Profi-serie, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard