Graafmachine CAT (02483)
Bruder Profi-serie

CAT graafmachine van Bruder met een volledig functionele graafarm en een cabine die 360-graden kan draaien.

  • CAT graafmachine
  • Functionele graafarm
  • Cabine kan draaien
  • Bruder Profi-serie
  • Schaal 1:16

 

CAT graafmachine van Bruder (02483) met een volledig functionele graafarm en een cabine die 360-graden kan draaien.

Veelzijdig en sterk speelgoed

De CAT graafmachine bevat verschillende bewegende onderdelen. Zo is de graafarm volledig functioneel en kan deze makkelijk bediend worden door de speciale hendel. De graafbak heeft een vertraagd ontladen functie, zodat er alleen volledig gelost wordt op de plaats waar dit ook daadwerkelijk de bedoeling is. De CAT graafmachine heeft stevige geschakelde rupsbanden. Door het bijgeleverd rubberen beslag dat over de rupsbanden geplaatst kan worden, kan er ook gespeeld worden op gepolijste vloeren. De cabinedeuren kunnen openen en sluiten, zo kan je er een Bruder Bworld in zetten. Met de CAT graafmachine kan levensecht graven op een bouwterrein worden nagespeeld. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze CAT graafmachine garant voor jarenlang speelplezier.

Speelplezier voor iedereen

Deze Bruder CAT speelgoed graafmachine is  gebaseerd op de echte graafmachine van CAT, de wereldmarktleider in werkvoertuigen. Deze graafmachine is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk, daarom gaat dit speelgoed van Bruder jaren mee. De graafmachine is onderdeel van de Bruder Profi-serie en is uitgevoerd in de aansprekende kleur geel. De Bruder CAT graafmachine is gemaakt op schaal 1:16.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen echte bouwprojecten nagespeeld worden.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02483 "CAT Excavator" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Kleur
Geel
Leeftijdsdoelgroep
5 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Speelthema
Bouw en infra
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
CAT
Bruder

Graafmachine CAT (02483)

Bruder Profi-serie

€ 54,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard