CAT minishovel (02431)
Bruder Profi-serie

CAT minishovel van Bruder.  Deze shovel heeft een compacte vormgeving en stevige profielbanden. Hiermee heeft dit werkvoertuig veel grip en is hij makkelijk wendbaar op moeilijker begaanbaar terrein.

  • CAT minishovel
  • Functionele voorlader
  • Bruder 02431
  • Schaal 1:16

Let op: uitlopend artikel. Op = op

CAT minishovel van Bruder (02431). Deze shovel heeft een compacte vormgeving en stevige profielbanden. Hiermee heeft dit werkvoertuig veel grip en is hij makkelijk wendbaar op moeilijker begaanbaar terrein.

CAT minishovel van Bruder

Deze shovel is een miniatuur weergave van de echte CAT minishovel en heeft dan ook talloze realistische details. De minishovel is uitgevoerd met een volledig functionele voorlader aan de voorzijde. De laadbak kan worden losgekoppeld. Deze minishovel wordt vaak gebruik op plekken die moeilijk begaanbaar zijn, want door zijn compacte vormgeving en de stevige profielbanden is dit voor deze minishovel geen probleem. De minishovel kan zelf rijden, maar in de praktijk zie je ze niet vaak op de openbare weg, ze worden met een dieplader naar de bouw- of werkplaats getransporteerd.

Veelzijdig en sterk speelgoed

De CAT minishovel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. Het werkvoertuig is onderdeel van de Bruder Profi-serie en uitgevoerd in de opvallende kleur geel. De Bruder shovel is gemaakt op schaal 1:16. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld. Combineer dit werkvoertuig met de uitbreidingsset voor voorladers voor extra veel speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02431 "Cat Skid steer loader" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Maatvoering
23 cm (lengte) x 10,5 cm (breedte) x 13 cm (hoogte)
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Kleur
Geel, Zwart
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
CAT
Bruder

CAT minishovel (02431)

Bruder Profi-serie

€ 15,49
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard