Gemeentediensten

In deze Bruder serie vind je alle voertuigen van de gemeentelijke dienstverlening, zoals veegwagens, vuilniswagens en strooiwagens! De serie is uitgevoerd op schaal 1:16

Gemeentediensten

De profi-serie met het thema “gemeentediensten” bevat de rubuuste werkvoertuigen die door de gemeentelijke dienstverleningen worden ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veegwagens, maaiers, vuilniswagens, strooiwagens en sneeuwschuivers. Met deze speelgoedserie speel je de dienstverlening van de gemeente dan ook realistisch na.

Combineren met bworld

De profi-serie met het thema "gemeentediensten" is perfect te combineren met de bworld serie  van Bruder. Hier vind je bijvoorbeeld gemeentemedewerkers of vuilnismannen. Breid je Bruderverzameling uit met de artikelen uit de  bworld serie  voor extra veel speelplezier.

Sterk en realistisch

Alle artikelen zijn gebaseerd op echte werkvoertuigen van de gemeentelijke dienstverlening, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de  complete Bruder Profi-serie!  Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder Profi-serie, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard