Hulpdiensten

De profi-serie met het thema “hulpdiensten” bevat de stoerste voertuigen en accessoires die gebruikt worden door de politie, brandweer, reddingsdiensten of wegenwacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan politieauto's, ladderwagens van de brandweer, sleepwagens of een sneeuwscooter voor reddingsacties in de sneeuw. Met deze speelgoedserie speel je de spannendste reddingsacties dan ook realistisch na.

Combineren met bworld

De profi-serie met het thema "hulpdiensten" is perfect te combineren met de bworld serie  van Bruder. Hier vind je bijvoorbeeld politieagenten en brandweerlieden. Breid je Bruderverzameling uit met de artikelen uit de  bworld serie  voor extra veel speelplezier.

Sterk en realistisch

Alle artikelen zijn gebaseerd op echte vrachtwagens, werkvoertuigen, hijskranen en dergelijke, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de  complete Bruder Profi-serie!  Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder Profi-serie, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard