Brandweer

Vind jij het leuk om met je Bruder brandweer speelgoed mensen in nood te helpen? Dan zijn deze brandweerauto's, brandweerwagens, brandweermannen en accessoires wat voor jou! Zet de lichten en het geluid aan en begin met een coole reddingsactie!

Brandweer

Vind jij het leuk om met jouw eigen Bruder brandweerauto mensen in nood te helpen? Om branden te blussen met een brandweerspuit? Of zoek je een leuke speelgoed brandweerauto of brandweerwagen met licht en geluid om cadeau te geven? Hier ben je aan het juiste adres!

Speelgoed Bruder brandweerauto's (ook met licht en geluid)

In deze categorie vind je al het speelgoed van Bruder dat heeft te maken met de brandweer. Denk hierbij aan de wat compactere of juiste grote brandweerauto's. Speelgoed auto's met licht en geluid, met brandweerladders, brandweerspuiten, hijskranen, brandweermannen en alle andere accessoires die je terugziet bij werkzaamheden van de brandweer.

Samenwerkende hulpdiensten

In echte noodsituaties werken de verschillende hulpdiensten natuurlijk met elkaar samen. Ben je naast de brandweer ook geinteresseerd in ander hulpdiensten speelgoed van Bruder, zoals de "politie". Kijk dan bij Bruder Hulpdiensten.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je de leukste speelgoed brandweerauto's, ladderwagens en hijskranen! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons brandweer speelgoed, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard