Politie

Vind jij het leuk om met jouw politie speelgoed mensen in nood te helpen of in te grijpen bij calamiteiten? Dan zijn deze Bruder politieauto's, accessoires en agenten echt wat voor jou! Stap in, zet de sirenes aan en begin met een coole reddingsactie!

Politie

Vind jij het leuk om met je Bruder politieauto mensen in nood te helpen? In te grijpen bij een calamiteit? Of zoek je gewoon op zoek naar een leuke Bruder speelgoed politieauto met licht en geluid om cadeau te geven? Hier ben je aan het juiste adres! In deze categorie vind je al het Bruder speelgoed dat heeft te maken met de politie.

Bruder speelgoed politieauto's (ook met licht en geluid)

In deze categorie vind je al het speelgoed van Bruder dat heeft te maken met de politie. Denk hierbij aan de politieauto's van Jeep en Land Rover, politieagenten en -agentes en zelfs een gave politie quad. De politieauto's zijn voorzien van licht en geluid, zodat je echt de sirenes aan kunt zetten.

Samenwerkende Bruder hulpdiensten

In echte noodsituaties werken de verschillende hulpdiensten natuurlijk met elkaar samen. Kijk daarom bij de brandweer speelgoed collectie van Bruder voor nog meer hulpvoertuigen. Kijk dan bij de betreffende thema's voor alle voertuigen, accessoires en speelfiguren.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je de leukste Bruder speelgoed politieauto's (met licht en geluid)! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons politie speelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard