Paardensport

Hier vind je de complete Bruder paardensport collectie, met paardentrailers, terreinwagens, verschillende kleuren paarden en nog veel meer!

Paardensport

Hier vind je de complete Bruder paardensport collectie, met paardentrailers, terreinwagens, paarden en nog veel meer!

Combineren met bworld

De profi-serie met het thema "paardensport" is perfect te combineren met de  bworld serie  van Bruder. Hier vind je bijvoorbeeld ruiters, amazones, hindernissen voor paardenspringen, stallen, weides, materiaal voor paardenverzorging en een complete rijuitrusting. Breid je Bruderverzameling uit met de artikelen uit de bworld serie voor extra veel speelplezier.

Sterk en realistisch

Alle speelgoed artikelen zijn gebaseerd op echte items uit de paardensport, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de  complete Bruder Profi-serie!  Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder Profi-serie, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard