Wintersport

Hier vind je de leukste Bruder wintersport items, zoals een snowboarder, skiër en terreinwagen met aanhanger en sneeuwscooter. Hiermee vertrek je direct richting de sneeuw!

Wintersport

In deze Bruder categorie vind je alles binnen het thema "wintersport", zoals een terreinwagen met een sneeuwscooter waarmee je richting de sneeuw kunt!

Combineren met bworld

De profi-serie met het thema "wintersport" is perfect te combineren met de  bworld serie  van Bruder. Hier vind je bijvoorbeeld een snowboarder, skieër of reddingdienst op een sneeuwscooter. Breid je Bruderverzameling uit met de artikelen uit de  bworld serie  voor extra veel speelplezier.

Sterk en realistisch

Alle artikelen zijn gebaseerd op echte items uit de sport en vrije tijd branche, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de  complete Bruder Profi-serie!  Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder Profi-serie, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard