Verkeer en transport

De profi-serie met het thema “verkeer en transport” bevat de voertuigen die je in het dagelijkse verkeer tegen komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrachtwagens en bestelbusjes. Met deze speelgoedserie speel je diverse verkeerssituaties dan ook realistisch na.

Combineren

De profi-serie met het thema "verkeer en transport" is perfect te combineren met de bworld serie  van Bruder. Want hierin vind je diverse mannelijke en vrouwelijke verkeersdeelnemers. De serie "verkeer en transport" is ook goed te combineren met de andere thema's van de  Bruder Profi-serie. In het verkeer kom je immers van alles tegen. Van ruiters tot bouwvakkers en van agrariers tot hulpdiensten. Breid je Bruderverzameling steeds verder uit voor extra veel speelplezier.

Sterk en realistisch

Alle artikelen zijn gebaseerd op echte voertuigen, vandaar ook de Bruder slogan: “Just like the real thing”! Door de oerdegelijke, gedetailleerde en realistische vormgeving staat dit speelgoed van Bruder garant voor eindeloos speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de  complete Bruder Profi-serie!  Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over de Bruder Profi-serie, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard