Bruder ROADMAX

De ROADMAX serie van Bruder bestaat uit sterk en leuk speelgoed. Je vindt hier werkvoertuigen en tractoren voor de kleinste bouwers en chauffeurs vanaf 2 jaar.

R

Bruder ROADMAX

Ben je op zoek naar een sterk, stoer en leuk speelgoed voor een kind vanaf 2 jaar? Dan is de Bruder Roadmax serie wat voor jou!

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar

De robuuste speelgoed tractoren en werkvoertuigen van Bruder Roadmax zijn speciaal ontworpen voor de jongste bouwers en chauffeurs. De serie bestaat uit diverse typen werkvoertuigen en tractoren. Denk hierbij o.a. aan een tractor met voorlader en graafmachine, grote kiepwagen, vuilniswagen en een set van tractor met voorlader met een kipper aanhangwagen.

Sterk speelgoed voor eindeloos speelplezier

De Bruder Roadmax serie bestaat uit versimpelde uitvoeringen van echte bouw- en werkvoertuigen. De bewegende onderdelen, zoals een graafarm of kiepbak, zijn zo ontworpen dat ze makkelijk door kinderen te bedienen zijn. Alle bestuurderscabines van de voertuigen kunnen openen. Het speelgoed is uitgevoerd in opvallende contrasterende kleuren die jonge kinderen erg aanspreken. De voertuigen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, hebben zachte banden en zijn bijzonder sterk. Door al deze kenmerken staat Bruder Roadmax speelgoed garant voor eindeloos speelplezier.

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard