Touringcar Express Line wit (510761)
KidsGlobe Traffic

Met deze express line bus breng je vakantiegangers naar bijvoorbeeld de accommodatie of naar het vliegveld of je gaat mee op citytrip. De bus is onderdeel van de KidsGlobe Traffic collectie.

  • Witte touringcar
  • Thema "ExpressLine"
  • Pull-back-action
  • Van Die Cast Metal
  • KidsGlobe Traffic

Met deze express line bus breng je vakantiegangers naar bijvoorbeeld de accommodatie of naar het vliegveld. De bus is onderdeel van de KidsGlobe Traffic collectie.

Speelgoed touringcar bus `Express Line`

Breng vakantiegangers makkelijk en snel vanaf het vliegveld naar de accommodatie of weer terug. De bus is uitgevoerd in de kleur wit en op de zijkant staan gekleurde gebouwen.

Pull-back-actie

De touringbus heeft pull-back-actie, als je de bus een stukje achteruit trekt en daarna los laat, gaat hij vanzelf rijden.

Realistisch materiaal

Deze touringcar heeft een realistische vormgeving en is gemaakt van gegoten metaal (Die Cast Metal), aangevuld met onderdelen van hoogwaardig kunststof. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van KidsGlobe garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

Deze witte "Express line" is onderdeel van de KidsGlobe Traffic serie. Een leuke speelserie met verschillende auto’s, hulpdiensten, voertuigen, wegen en accessoires. Spaar de hele serie voor extra veel leuke speelsituaties!

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Merk
KidsGlobe
Geschikt voor
Universeel
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 6 tot 9 jaar
Vanaf leeftijd
3 jaar
Speelthema
Verkeer en transport
Kleur
Wit
KidsGlobe

Touringcar Express Line wit (510761)

KidsGlobe Traffic

€ 9,50
QIn winkelwagen
  • 3 jaar

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard