Leger Land Rover met aanhanger en boot (520191)
KidsGlobe traffic

Een Leger Landrover Defender terreinwagen met een military reddingboot en boottrailer. Laat de boot te water en vaar supersnel naar mensen in nood.

  • Land Rover Defender (leger kluer)
  • Met reddingsboot en boottrailer
  • Sterk materiaal
  • KidsGlobe Rescue Trailer

Een leger Landrover Defender terreinwagen met een reddingboot en boottrailer. Laat de boot te water en vaar supersnel naar mensen in nood.

Speelgoed Land Rover Defender met reddingsboot en trailer -KG 520191

Met deze set van een military Landrover Defender, reddingsboot en een boottrailer, schiet je mensen te hulp. Laat de boot te water op drukke plaatsen of na een calamiteiten melding. Vaar snel naar de locatie om de mensen in nood te redden!

Pull-back-actie

De Landrover heeft pull-back-actie, als je de wagen een stukje achteruit trekt en daarna los laat, gaat hij vanzelf rijden.

Sterk materiaal

Deze Landrover Defender met boottrailer heeft een realistische vormgeving. De terreinwagen is gemaakt van gegoten metaal (Die Cast Metal). Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van KidsGlobe garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

Deze "Die Cast, Pull Back, Land Rover Defender with Rescue boat" is onderdeel van de KidsGlobe Traffic serie. Een leuke speelserie met verschillende auto’s, hulpdiensten, voertuigen, wegen en accessoires. Spaar de hele serie voor extra veel leuke speelsituaties!

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Kleur
Bruin, Groen
Merk
KidsGlobe
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 5 tot 9 jaar
Vanaf leeftijd
3 jaar
Speelthema
Defensie
KidsGlobe

Leger Land Rover met aanhanger en boot (520191)

KidsGlobe traffic

€ 10,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard