Touringscar Express line (TP-510724)
KidsGlobe Traffic

Met deze touringcar bus breng je vakantiegangers naar bijvoorbeeld de accommodatie of naar het vliegveld. De bus is onderdeel van de KidsGlobe Traffic collectie.

  • Touringcar in Rood, Blauw of Wit
  • Pull-back-action
  • "Express Line", “Airport” of “Traveller”
  • KidsGlobe Traffic

Met deze touringcar bus breng je vakantiegangers naar bijvoorbeeld de accommodatie of naar het vliegveld. De bus is onderdeel van de KidsGlobe Traffic collectie.

Speelgoed touringcar bus `

Breng vakantiegangers makkelijk en snel vanaf het vliegveld naar de accommodatie of weer terug. De bus is uitgevoerd in de kleur rood, wit of blauw en op de zijkant staat “Express Line”, "Airport" of "Traveler".

Pull-back-actie

De touringcar heeft pull-back-actie, als je de bus een stukje achteruit trekt en daarna los laat, gaat hij vanzelf rijden.

Sterk materiaal

Deze touringcar heeft een realistische vormgeving en is gemaakt van gegoten metaal (Die Cast Metal), aangevuld met onderdelen van hoogwaardig kunststof. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van KidsGlobe garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

Deze touringcar is onderdeel van de KidsGlobe Traffic serie. Een leuke speelserie met verschillende auto’s, hulpdiensten, voertuigen, wegen en accessoires. Spaar de hele serie voor extra veel leuke speelsituaties!

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Speelthema
Vakantie, Commercie en service, Verkeer en transport
Merk
KidsGlobe
Materiaal
Metaal
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Kleur
Rood
KidsGlobe

Touringscar Express line (TP-510724)

KidsGlobe Traffic

€ 8,50
QIn winkelwagen
  • 3 jaar

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard