KidsGlobe

De KidsGlobe collectie bestaat uit de serie "Farming" met schuren, stallen, dieren en vele boerderij accessoires en uit de serie "Traffic" met een grote collectie voertuigen die de tegen komt op de weg!

Farming

In de  KidsGlobe Farming  collectie vind je diverse houten koeienstallen, paardenstallen, tractorschuren en loodsen, maar ook boerderij dieren zoals koeien, kalveren en paarden en een uitgebreide collectie met tractoren en boerderij accessoires. Denk hierbij aan hekken, kalverhutten, voederringen, silo´s, silovulling, pallets, windmolens, biogas-installaties en nog veel meer! De schaalgroottes van al deze artikelen matchen met de collectie tractoren, landbouwvoertuigen en boerderij accesoires uit de  Bruder Profi-serie (1:16)  en/of de  Siku Farmer  series met schaalgrootte 1:32, 1:50 en 1:87.

Traffic

De  KidsGlobe Traffic  serie bestaat uit een breed assortiment met gedetaileerde voertuigen, zoals auto's, bussen, brandweerwagens, politieauto's en ambulances. Veel voertuigen hebben tevens echte licht- en geluidseffecten. Daarbij  bevat de serie de leukste verkeersaccesoires, zoals verkeersborden, flitspalen, verkeerskegels en zelfs een tankstation. Zo speel je uiteenlopende situaties, die je tegenkomt op de weg en in het verkeer, realistisch na.  

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete KidsGlobe collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wilt je meer weten over het KidsGlobe assortiment? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard