Farming

In de KidsGlobe Farming collectie vind je de perfecte aanvullingen voor bij je verzameling Siku of Bruder boerderij speelgoed. Match de juiste schaalgroottes met elkaar voor de mooiste boerderij-opstellingen! 

Farming

De KidsGlobe Farming collectie bestaat uit diverse houten stallen en schuren, levensechte boerderij dieren en vele accessoires met het thema "boerderij en landbouw".

Houten schuren, loodsen en stallen

In de KidsGlobe Farming collectie vind je houten koeienstallen, houten paardenstallen en houten tractorschuren en loodsen. De schaalgroottes van deze houten gebouwen matchen met de collecties tractoren, landbouwvoertuigen en boerderij accesoires uit de  Bruder Profi-serie (1:16) en/of de  Siku Farmer series met schaalgrootte 1:32, 1:50 en 1:87.

Boerderij dieren

Ook vind je in de collectie boerderijdieren zoals koeien, kalveren en paarden in de verschillende schaalgroottes.

Tractoren, hekken, silo's, pallets en meer...

Tevens biedt KidsGlobe een uitgebreide collectie met tractoren en boerderij accessoires. Denk hierbij aan hekken, kalverhutten, voederringen, silo´s, silovulling, pallets, windmolens, biogas-installaties en nog veel meer!

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete KidsGlobe collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wilt je meer weten over het KidsGlobe assortiment? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard