Touringscar Express line (TP-510724)
KidsGlobe Traffic

Met deze touringcar bus breng je vakantiegangers naar bijvoorbeeld de accommodatie of naar het vliegveld. De bus is onderdeel van de KidsGlobe Traffic collectie.

  • Rode Touringcar
  • Thema "Express Line"
  • Pull-back-action
  • Ook verkrijgbaar in “Airport” of “Traveller”
  • KidsGlobe Traffic

Met deze touringcar bus breng je vakantiegangers naar bijvoorbeeld de accommodatie of naar het vliegveld. De bus is onderdeel van de KidsGlobe Traffic collectie.

Speelgoed touringcar bus `Express Line`

Breng vakantiegangers makkelijk en snel vanaf het vliegveld naar de accommodatie of weer terug. De bus is uitgevoerd in de kleur rood en op de zijkant staat “Express Line”.

Pull-back-actie

De touringcar heeft pull-back-actie, als je de bus een stukje achteruit trekt en daarna los laat, gaat hij vanzelf rijden.

Sterk materiaal

Deze touringcar heeft een realistische vormgeving en is gemaakt van gegoten metaal (Die Cast Metal), aangevuld met onderdelen van hoogwaardig kunststof. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van KidsGlobe garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

Deze rode touringcar Airport is onderdeel van de KidsGlobe Traffic serie. Een leuke speelserie met verschillende auto’s, hulpdiensten, voertuigen, wegen en accessoires. Spaar de hele serie voor extra veel leuke speelsituaties!

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Speelthema
Vakantie, Commercie en service, Verkeer en transport
Materiaal
Metaal
Merk
KidsGlobe
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Kleur
Rood
KidsGlobe

Touringscar Express line (TP-510724)

KidsGlobe Traffic

€ 8,50
QIn winkelwagen
  • 3 jaar

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard