Whack! (42072)
Lego Technic

Whack! van Lego Technic. 

  • Whack! Raceauto 
  • Pull-back action
  • Kleuren groen, rood en grijs
  • 7-14 jaar
  • Lego Technic

Lego Technic WHACK! 

Lego Technic 42072 - WHACK!

Race en bots met de Lego Technic 42073 WHACK! Geef gas en ervaar de kracht en versnelling van dit supersnelle Lego WHACK! Model in coole kleuren (limoengroen, rood en grijs). De WHACK! heeft racestickers, een stevige voorbumper, een grote achterspoiler en brede, zwarte velgen met laagprofielbanden. Ontdek zelf hoeveel kracht dit voertuig heeft en activeer de krachtige pull-back motor. Laat de auto ergens tegenaan botsen en zie hoe de motor uit de carrosserie knalt. WHACK!

Combineren

Combineer dit model met het 42073 BASH! pull-back model voor nog meer gave actie! Zet de BASH! naast en laat ze tegen elkaar racen! Laat de supersnelle WHACK! accelereren met de krachtige pull-back motor. Laat de auto ergens tegen botsen en zie hoe de motor uit de auto knalt… WHACK! Combineer de WHACK! met de BASH! om het supergave WHACK! ‘N’ BASH! combinatiemodel met twee springmotoren te maken. 

Lego Technic

Technic bouwset is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Geschikt voor kinderen van zeven tot veertien jaar. De WHACK! is ca. 6 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed. Het WHACK! ‘N' BASH! combinatiemodel is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 10 cm breed. De Lego Technic WHACK! is geschikt voor bouwers vanaf zeven jaar.

Bestel het makkelijk en snel

De Lego Technic Item: 6210328 "Technic WHACK! 42072" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Lego serie
Lego Technic
Kleur
Geel, Groen, Rood, Zwart
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Speelthema
Raceauto-s en racebanen
Merk
Lego
Combineer met
Lego Technic
Lego

Whack! (42072)

Lego Technic

€ 19,99
QIn winkelwagen

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard