Heartlake City - Huisdierencentrum (41345)
Lego Friends

Heartlake City Huisdierencentrum van Lego Friends.

  • Huisdierencentrum
  • 2 minifiguren en 5 dierenfiguren
  • 2 verdiepingen
  • 6-12 jaar
  • Lego levering > 2 dagen

Lego Friends Huisdierencentrum

Lego Friends 41345 - Huisdierencentrum

Bezoek het uitgebreide huisdierencentrum van Heartlake City met een dierenwinkel, een dierenarts en een verzorgingsgedeelte! Inclusief minipoppetjes van Stephanie, Mia en Liam, plus figuren van Mimì de vogel, Harry de hamster, Lady de poedel, Bubbles de schildpad en Mini het konijn. Zet Lady op de weegschaal bij de dierenarts en laat haar daarna uitrusten om snel weer beter te worden. Rijd rond in de mobiele verzorgingswagen om alle huisdieren in Heartlake City er perfect uit te laten zien, of neem ze mee naar het centrum voor wat extra liefde en aandacht.

Complete Lego speelset

De set omvat een gebouw van 2 verdiepingen met beneden een dierenwinkel en boven een dierenarts, een verzorgingsgedeelte en een dierenspeeltuin met wipwap, plus een mobiele verzorgingswagen en een bezorgingskarretje. De dierenwinkel is voorzien van speciale ingangen voor dieren, aquaria, buizen voor hamsters en een kassa. De dierenkliniek bevat een onderzoektafel, weegschalen en een slaapgedeelte. Accessoires: een spiegel, een schaar, flessen, een mand, een borstel, haarstrikken, koekjes en een bankbiljet.

Het Heartlake City huisdierencentrum is ca. 14 cm hoog, 25 cm breed en 7 cm diep. De verzorgingswagen is ca. 4 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Bestel Lego Friends makkelijk en snel

Het huisdierencentrum van Lego Friends (41345) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Kleur
Blauw, Geel, Groen, Roze
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 7 tot 12 jaar
Speelthema
Dieren
Merk
Lego
Vanaf leeftijd
6 jaar
Lego

Heartlake City - Huisdierencentrum (41345)

Lego Friends

€ 64,99
QIn winkelwagen

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard