Stephanies buggy en aanhanger (41364)
Lego Friends

Stephanie's buggy en aanhanger van Lego Friends.

  • Buggy en aanhanger
  • 1 minifiguur en 2 dierfiguren
  • Lego Friends
  • Leeftijd 6+
  • Lego levering > 2 dagen

Lego Friends Staphanie's Buggy & Aanhanger

Lego Friends 41364 - Stephanie's buggy en aanhanger

Trek eropuit met LegoFriends 41364 Stephanie’s buggy en aanhanger. Rijd samen met Stephanie naar de oever van het meer en geniet van een dag boordevol activiteiten! Spring in haar coole buggy met Dash de hond en neem je fiets en paddleboard mee met de aanhanger. Rijd naar je bestemming, maak de aanhanger open en pak een bot voor Dash, Stephanie’s waterfles en haar tennisracket. Laad samen met haar de helm, het zwemvest en de peddel uit. Al snel staat ze op haar paddleboard op het water. Als ze klaar is, steekt ze het vuur aan en speelt swingball tot het vuur groot genoeg is. Samen met Dash gaat ze lekker bij het vuur zitten om te genieten van geroosterde marshmallows terwijl de zon langzaam ondergaat.

Complete speelset van Lego Friends

De set bevat een Stephanie minipoppetje plus twee dierenfiguren van een hond en een kikker, een speelgoedbuggy met aanhanger, een swingballspel, een picknickplaats en een kampvuur. Accessoires: een fiets, een helm, een paddleboard, een peddel, een zwemvest, een tennisracket, een waterfles, een bot en een marshmallow aan een stok. Maak de aanhanger vast aan de buggy en rijd naar het meer om watersporten te beoefenen. Surf op je paddleboard en spring daarna op je fiets om het platteland te verkennen! Peddel terug naar het vasteland om een potje swingball te spelen en om daarna een lekkere marshmallow boven het kampvuur te roosteren. De Lego Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.

De buggy is ca. 7 cm hoog, 5 cm breed en 9 cm lang. De aanhanger is ca. 7 cm hoog, 6 cm breed en 8 cm lang. Inhoud: Buggy Aanhanger Stephanie Dash de hond Kikker Swingballspel Picknickplaats Kampvuur Fiets Paddleboard Accessoires LEGO® Friends 41364 Stephanie’s buggy en aanhanger is geschikt voor sporters vanaf zes jaar.

Bestel Lego Friends makkelijk en snel

De Stephanie's buggy en aanhanger van Lego Friends (41364) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Kleur
Blauw, Geel, Roze
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 7 tot 12 jaar
Merk
Lego
Vanaf leeftijd
6 jaar
Speelthema
Sport en vrije tijd
Lego

Stephanies buggy en aanhanger (41364)

Lego Friends

€ 19,99
QIn winkelwagen

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard