Hartvormige dozen vriendschapspakket (41359)
Lego Friends

Vriendschappakket van Lego Friends. Met deze leuke hartvormige dozen beleef je de leukste avonturen.

  • Vriendschappakket
  • 2 hartjes dozen
  • 2 minifiguren en 2 dierfiguren 
  • Leeftijd 6+
  • Lego levering > 2 dagen

Lego Friends hartvormige dozen vriendschapspakket. 

Lego Friends 41359 - Hartvormige dozen vriendschapspakket

Beleef urenlang verkleedplezier met Vicky en Olivia met Lego Friends 41359 Hartvormige Dozen Vriendschapspakket Met deze twee leuke, hartvormige dozen beleef je onderweg de leukste avonturen met Olivia en Vicky. Olivia leest een boek voor terwijl Vicky de verkleedaccessoires gebruikt om de personages en scènes die voorbijkomen na te spelen. Verkleed haar als een astronaut die de ruimte verkent, een heks met een toverstaf om spreuken te doen of een gevaarlijke piraat! Haal de deksel van de hartvormige doos af en gebruik hem als podium voor Vicky’s show. Lady de poedel ligt ondertussen naast Olivia te kijken naar de voorstelling. Wanneer je klaar bent met spelen kan je alles weer in de doos doen om het veilig op te bergen of mee te nemen.

Complete Lego Friends vriendinnen set

Met twee minifiguurtjes: Olivia en Vicky en twee figuurtjes van dieren: Lady de poedel en een kikker. In deze set zitten twee hartvormige dozen: een grote en een kleine, plus een houder voor elke doos zodat je ze op je kamer neer kan zetten! Accessoires: Een tiara, een feesthoed, een bot voor de hond, een schatkist, een verhalenboek, twee haarstrikken, en een heleboel verkleedelementen. Verkleed de meiden en speel de leukste avonturen na met ze. Stop de spullen in de hartvormige dozen en neem het verkleedplezier overal mee naartoe.

Dit Lego Friends verzamelspeelgoed stimuleert creatief spel en maakt bouwen fantasierijk en leuk. De grote hartvormige doos is ca. 3 cm hoog, 13 cm breed en 11 cm diep. De kleine hartvormige doos is ca. 3 cm hoog, 5 cm breed en 5 cm diep. Inhoud: Twee hartvormige dozen Twee minipoppetjes Twee dierenfiguren Accessoires Lego Friends 41359 Hartvormige Dozen Vriendschapspakket is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

Bestel Lego Friends makkelijk en snel

De Hartvormige dozen vriendschapspakket van Lego Friends (41359) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Kleur
Blauw, Geel, Roze, Paars
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 7 tot 12 jaar
Merk
Lego
Vanaf leeftijd
6 jaar
Lego

Hartvormige dozen vriendschapspakket (41359)

Lego Friends

€ 19,99
QIn winkelwagen

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard